Over ons

Woningen, bedrijfspanden, vloeren, gevels, viaducten, bruggen, treinen… met de producten van Mavro International zijn ze in schone, duurzame handen. We produceren en leveren hoogwaardige producten op het gebied van anti graffiti, industriële reiniging en conservering. We zijn ambitieus en streven naar een duurzaam assortiment reinigers en coatings voor elk type ondergrond. Onbegrensd en tijdloos. Niet voor jaren, maar voor generaties.

Maarten Verduin

Directeur

INGEWIKKELD? NEE HOOR. VOOR ONS HEEL NORMAAL.

WE MAKE CHEMISTRY WORK

We hebben voor elk probleem een oplossing. Cliché? Klopt. En we maken het nog erger: voor ons is geen uitdaging te groot. Maar we menen het wel.

We draaien al even mee. En in al die jaren hebben we talloze formules, methodes en toepassingen voorbij zien komen. Met vaak de conclusie: dat kan beter. Of het product klopte niet of het werd verkeerd gebruikt. Best logisch, want iedere uitdaging vraagt nu eenmaal om een eigen aanpak.

Gewoon. In ons lab

Daarom besloten we het zelf te doen. Gewoon. In ons lab. Onze mensen zoeken je uitdaging tot op de bodem uit én lossen het op. Soms letterlijk. Klinkt misschien mysterieus, zo’n laboratorium, maar zo zien we dat niet. Het is vooral enorm praktisch.

Het is de plek waar we ontwikkelen en verduurzamen. De plek waar onze R&D specialisten ruim baan krijgen in het zoeken naar en testen van bio-based grondstoffen en andere duurzame alternatieven. Beter voor mens en milieu en bovendien minder afhankelijk van de constante veranderingen in de olie- en gasindustrie. Uiteraard worden al onze formules getest op tal van ondergronden. Zo zorgen we ervoor dat onze chemie écht doet wat het moet doen.

We zijn open en transparant. Chemie geheimzinnig? Allesbehalve. Kom maar langs en neem een kijkje in onze ‘keuken’. Leg ons meteen je uitdaging voor. Komen wij wel met die oplossing.

ISO 9001 GECERTIFICEERD

JOUW GARANTIE VOOR KWALITEIT

Klanten kennen ons vanwege de uitstekende service en topkwaliteit van onze producten. Wij gaan wij niet voor een eenmalig verkoop, hoe interessant dan ook. Wij staan voor het opbouwen van een langdurige relatie met onze steeds terugkerende klanten. Wij leveren kwaliteit, op het gebied van producten én advies. Dat is waarom we ISO 9001 gecertificeerd zijn.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

ONZE FORMULE, JOUW LABEL

In onze branche draait het om één ding: een product moet doen wat het belooft. Wil je reinigingsmiddelen of coatings onder jouw merk op de markt brengen, dan is onderzoek naar de perfecte formule nodig. Tenzij, je ons hiervoor inschakelt.

Bij Mavro hebben we jarenlange ervaring met het ontwikkelen van private labels. We beloven dat onze chemie doet wat het moet doen én weten welke geuren en kleuren klanten het meest waarderen. We hebben ruim 400 basisrecepten waaruit je kunt kiezen. En staat je wens hier niet tussen? Dan ontwikkelen we deze op maat.

Daarnaast bieden we je de keuze uit talloze verpakkingseenheden, van 100 milliliter tot 1000 liter. En ondersteunen we je in het ontwikkelen van etiketten, productbladen en veiligheidsbladen volgens de laatste regelgeving.

Co Dammers

Meer weten? Neem contact op met Co.

ONS TEAM

WE DOEN HET SAMEN

Bij Mavro denken we met je mee. Of eigenlijk met je vooruit. We werken iedere dag gepassioneerd aan het maken van kwalitatief hoogwaardige reinigers, coatings en bouwchemische producten. Samen, want dat is hoe je volgens ons succes bereikt.

WERKEN BIJ MAVRO

KOM ERBIJ, LEUK!

Ben jij iemand die verder denkt dan de rest? Zie jij kansen in plaats van problemen? Zet jij door waar anderen ophouden? Deel jij de passie voor chemie en de drang naar ontwikkeling en innovatie met ons? We got you!