Wij zorgen voor de beste producten, jij voor vakmanschap.

Trainingen

Naast het product, vinden we de toepassing net zo belangrijk. We begeleiden en adviseren zodat onze producten ook echt goed gebruikt worden. Alles voor een succesvol resultaat. Dat wil je, toch?

Zoals het hoort

We helpen je het echt goed te gebruiken

We make chemistry work! Eenvoudig om te roepen. Daarom laten we het je graag zien. Onder meer door middel van trainingen. De beste manier om te laten zien dat én hoe je perfecte resultaten kunt behalen. Want een succesvol resultaat is en blijft een samenspel van producten en vakmanschap.

ACADEMY

Voor ons sta jij op nummer 1

Specifieke wens? Geen probleem

Onze adviseurs verzorgen graag een training op maat, specifiek gericht op jouw organisatie. Voor ons heel normaal.

Theorie & praktijk

Woorden én daden, zo zien al onze trainingen er uit. We starten met het theoriegedeelte, om deze vervolgens in de praktijk te brengen. Zo zorgen we ervoor dat je niet alleen begrijpt hoe het moet, maar ook daadwerkelijk weet hoe het gedaan moet worden.

 

Door Experts

De trainingen worden gegeven door onze eigen technische adviseurs. Dit betekent dat je altijd te maken hebt met jouw vaste contactpersoon die niet alleen barst van kennis over onze producten, maar ook veel weet over jouw organisatie en specifieke diensten. Zo kunnen we de beste training op maat bieden.

 

Perfect resultaat

Dat is waar het in onze trainingen allemaal om draait. Om dit te bereiken is een goed product en een juiste behandeling vereist. Samen leveren we kwaliteit waar we trots op kunnen zijn.


Samen naar het beste resultaat

Ervaring van onze cursisten

Zelf zijn we natuurlijk heel enthousiast, maar we laten liever anderen voor ons spreken.

“Ik kan nu met vertrouwen de meest uitdagende gevelprojecten aanpakken en een uitstekend resultaat leveren voor mijn klanten”


D. de Bruin

“Training was top geregeld. Na een ochtend theorie, de fijne kneepjes geleerd in praktijk.”

 

A. de Weert

“Dankzij de graffiti training ben ik nu in staat om de juiste anti-graffiti producten te kiezen en toe te passen. Een aanrader voor iedereen in de branche”.

 

M. van Bergen