LAAT DE CHEMIE VOOR JE WERKEN

Toepassingen

Met onze reinigers en beschermers bedienen we specialisten die actief zijn in een breed speelveld. Qua producten en advies. Woningbouw & vastgoed, rollend materieel, infrastructuur, openbare ruimtes. Het maakt niet uit waar jouw uitdaging ligt, in Mavro International vind je een vertrouwde partner.

SAMEN SUCCESVOL

LAAT DE CHEMIE VOOR JE WERKEN

Het beste resultaat = topkwaliteit product + juiste toepassing. Een formule die altijd werkt. Wij voorzien je graag van beide. We leveren de ‘wat’ en vertellen adviseren je over de ‘hoe’. Over die ‘hoe’ vind je alles in de categorie ‘toepassingen’.

Coaten en beschermen

amen beschermen we jouw bezittingen. Met de beste coatings voor gevels, vloeren, roestvrij staal en meer. Beschermen van oppervlakken is minstens zo belangrijk als het onderhouden en reinigen ervan.

Meer lezen >

Gevel reinigen en impregneren

De eerste aanblik van je huis of bedrijfspand is er een om verliefd op te worden. Groene aanslag, kalkuitbloei en atmosferische vervuilingen kunnen de uitstraling van de gevel aantasten.

Meer lezen >

WE STAAN NOOIT STIL

BUITENGEWOON & VERNIEUWEND

De wereld van chemie staat nooit stil. We beloven dat onze chemie doet wat het moet doen. Maar onze missie houdt niet op bij het ontwikkelen van een goed product. Voor ons net zo belangrijk is het ontwikkelen van een duurzaam product.

Daarom geven we bij Mavro International onze R&D specialisten ruim baan in het zoeken en testen van bio-based grondstoffen en duurzame alternatieven voor onze bestaande productlijn. Het doel: streven naar een duurzaam assortiment om ondergronden te reinigen en beschermen. Niet voor jaren, maar voor generaties.

DE KOFFIE STAAT KLAAR

Aan tafel?
graag

We kijken graag met je mee naar je uitdaging of wens. Helpen je met onze producten óf bedenken de oplossing als ie nog niet bestaat.