Werken bij Mavro

Groeien doen we bij Mavro samen. Wij geven jou ruimte en tijd om jezelf te ontwikkelen en je te ontplooien tot een specialist in je vak. Vrijheid die jou laat groeien, maar die tegelijkertijd ook onze producten, service en diensten naar een hoger niveau tilt.

VOEL JE DE KLIK?

HET IS CHEMIE!

Bij Mavro werken we hart. Met een t inderdaad. We werken vanuit een visie en passie om alle mogelijke ondergronden te herstellen, verfraaien en verduurzamen. We vormen een team. Ieder met een eigen specialiteit, maar ook altijd bereid om bij te springen waar nodig. De gemiddelde leeftijd ligt net boven de 30. Een jonge club dus, met een familiaire sfeer. Je kunt hier bij iedereen aankloppen en van iedereen leren. Want we geloven dat je samen meer bereikt.

DENK MAVRO

STEP OUTSIDE THE BOX

Ben jij iemand die verder denkt dan de rest? Zie jij kansen in plaats van problemen? Zet jij door waar anderen ophouden? Deel jij de passie voor chemie en de drang naar ontwikkeling en innovatie met ons? We got you! Reageer op een van de onderstaande vacatures of verstuur een open sollicitatie.

DE KOFFIE STAAT KLAAR

MEER WETEN?

Wil je meer weten over werken bij Mavro? Neem contact op met Marjon van der Lee via m.vanderlee@mavro-int.com of +31 418 680 680.

VACATURES

Financieel Controller voor chemie producent

Jouw functie als Financieel Controller: na een gedegen inwerktraject door onze Financieel Controller ben je actief met de volgende werkzaamheden:

  Je werkt aan analyses, begrotingen en budgetten en trekt de juiste conclusies

  De business cases zijn o.a. gericht op: inkoop, business development en voorraad

  Je controleert en verwerkt inkoopfacturen

  Je verzorgt facturatie aan klanten, beheert de debiteuren en crediteuren

  Je verwerkt het bank-, kasboek en memoriaal-boekingen en beoordeelt de cijfers voor maandelijkse rapportages

  Je stelt wekelijkse liquiditeitsoverzichten op gericht op maand, halfjaar en jaarbasis

  Je voert interne en balanscontroles uit, doet maandafsluitingen en Btw-aangiftes

  Je houdt je bezig met projectregistratie, voor- en nacalculatie en kostprijsberekeningen

  Je werkt mee aan het opstellen van de jaarrekening

  Je beheert en optimaliseert zo nodig het AO/IC-proces

  Je voert de contacten en onderhandelingen met leveranciers

  Je onderscheidt hoofd- van bijzaken, doorziet consequenties van beslissingen en presenteert deze aan interne en externe doelgroepen

  Tot slot begrijp je dat een goede en structurele vastlegging van bevindingen en data essentieel is om in de toekomst snel te kunnen blijven handelen

 

Over Mavro 
Wij groeien elke dag. Zijn ambitieus en hebben de moed om buiten de gebaande paden te wandelen. Wij doen de dingen anders. Daarom kiezen onze klanten én onze medewerkers voor ons. We reinigen en beschermen objecten als rollend materieel, kunstwerken en street art. Wat we dan allemaal nog meer doen? Kijk voor meer info even verder op onze site.

 

Ons team
Je maakt deel uit van een snelgroeiend en ambitieus team. Onze gemiddelde leeftijd ligt net boven de 30 jaar. Een jonge club dus, met een familiaire sfeer. Je kunt hier bij iedereen aankloppen en van iedereen leren. Wij geloven dat je samen meer bereikt. Korte lijnen en goede communicatie, daar houden we van.

 

Wat we verwachten van onze nieuwe Controller

  HBO Finance & Control diploma of vergelijkbaar

  Je houdt van cijfers, legt snel verbanden en kunt deze vertalen naar strategie

  Je bent communicatief vaardig en ziet onderhandelen als uitdaging

  Pro actief, stressbestendig, nauwkeurig en zelfstarter zijn jouw kernwoorden

  Je bent positief kritisch en initiatiefrijk

 

Wat wij jou bieden

  Goede arbeidsvoorwaarden

  Afwisselende baan binnen dynamische werkomgeving

  Een fijn team en mooie uitdaging

  Alle mogelijkheden tot groei en ontwikkeling

  Ruimte voor initiatief en kennisdeling

  Hele fijne werksfeer: work hard play hard

  Veel teamuitjes en wekelijkse vrijdagmiddag borrel

 

Over de sollicitatieprocedure
Stuur jouw motivatiebrief en CV naar ons toe en wij nemen zsm contact met je op.

Onze nieuwe Finance & Control medewerker ondersteunt de afdeling Finance & Control in met name uitvoerende werkzaamheden. 

Samen met jouw overige collega’s van de afdeling Finance ondersteun je de directie bij het besturen en beheersen van de organisatie.

 

De Finance & Control medewerker is verantwoordelijk voor het uitvoeren van werkzaamheden die betrekking hebben op financiële, procesmatige, bedrijfskundige vraagstukken onder begeleiding van de controllers van de afdeling Financiële administratie en de directeur.

 

Als Finance & Control medewerker werk je gestructureerd en nauwkeurig, ben je stressbestendig en onderscheidt je hoofd- van bijzaken. Je bent in staat de consequenties van je beslissingen te overzien en weet deze op een heldere manier te presenteren aan verschillende doelgroepen. Je draagt zorg voor een goede en structurele vastlegging van bevindingen en data.

 

Taakomschrijving
  Je voert tactische en uitvoerende werkzaamheden uit, zoals het inboeken van inkooporders
  Je bent inzetbaar ter ondersteuning van werkzaamheden die de Business Controller en Financial Controller uitvoeren
  Je stelt indien nodig budgetten op en rapporteert over de realisatie ervan
vJe participeert eventueel in projecten
  Je bent sparringpartner van de Directeur en Controllers en voert regelmatig overleg
  Je verzorgt rapportages

 

Competentieprofiel:
  MBO/HBO diploma richting Finance of vergelijkbaar
  Resultaatgericht en initiatiefrijk
  Integer, tactvol en flexibel
  Staat open voor andere zienswijzen en is zelfstandig
  Leuke en gezellige collega

 

Ben je enthousiast?
Leuk! Stuur ons je CV en motivatie zo snel mogelijk op en we nodigen je uit voor een kennismaking!

 

Heb je vragen? Neem contact op met de HR Business partner.

 

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Vaste baan
Uren: 24-40 per week

We zoeken een proactieve en zelfstandige collega voor ons productieproces die het leuk vindt om van grondstof tot eindproduct een belangrijke schakel te zijn in ons groeiende en supergezellige bedrijf!

 

 

Jij verzamelt, weegt af en bereid grondstoffen voor, mengt grondstoffen op recept tot de kwaliteitscontrole van het eindproduct. Je etiketteert, verpakt en maakt orders klaar voor verzending. Jij hebt een praktische instelling, bent flexibel en zelfstandig, kunt netjes werken en houdt van aanpakken. Je komt te werken in een team dat graag iets voor elkaar over heeft, korte lijnen met een familiaire sfeer.

 

 

Jouw taken:

  Orderpicken in en beheren van het magazijn

  Productieproces ondersteunen door verzamelen van grondstoffen en op basis van recepten eindproduct produceren

  Kwaliteitscontrole uitvoeren

  Afvullen en verpakken van eindproducten in 1 tot 1000 liter verpakkingen

  Reinigen van apparatuur en schoonhouden van je werkplek

  Etiketteren, verpakken en verzendklaar maken van de orders

  Transport regelen voor verzending van de orders

 

 

Je wordt aangestuurd door onze R&D specialisten die jou alle ins en outs kunnen leren over onze producten en het proces. Je houdt jouw werkplek in het magazijn en productieomgeving opgeruimd en schoon.

 

Je krijgt van ons:

  Goede arbeidsvoorwaarden

  Leuke vrijdagmiddagborrels en bedrijfsuitjes

  Fijne werksfeer waar we elkaar graag een handje helpen

  Waardering voor je werk en een goed inwerktraject

  Uitdagend en afwisselend werk bij een groeiend bedrijf

Marketeer bij een gezellig en dynamisch bedrijf! Vind jij het leuk om elke dag iets anders op te pakken, ben je vakidioot op het gebied van (online) marketing en vind je het leuk om jezelf en de afdeling verder te ontwikkelen? Hou je van afwisseling en initiatief nemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Over Online Marketeer bij Mavro:
Onze nieuwe Marketeer zorgt voor de campagnes, offline en online uitingen en een boel creativiteit. Daarmee ga je zorgen voor een nóg betere marktpositie, een betere vind- en zichtbaarheid van Mavro International op marketinggebied met nadruk op SEO en realisatie van een hogere conversie van onze emailcampagnes. Je richt je hierbij op zowel Mavro International, Mavro Slovenië als Mavro Italië. De websites én de webshop.

 

Over de functie:

  We werken in een enorm veranderende en innoverende markt. Daar pluk je de vruchten van, omdat je elke dag het verschil kunt blijven maken zodat we voorop blijven lopen in onze markt.

  Je zet jouw kennis en ideeën om in onlinecampagnes. Je vindt het leuk om iedere dag te leren en te verbeteren door de juiste data te vertalen naar nieuwe inzichten en optimalisaties.

  Onze basis van online vind- en zichtbaarheid ligt op het gebied van zoekmachines en social media. Met relevante en onderscheidende content ga je meer traffic genereren en je weet hoe we via onze socials een groter bereik kunnen genereren.

  Je mag veel verantwoordelijkheid nemen en je krijgt diversiteit in je werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor alle content en campagnes, je zorgt voor het inrichten van dashboards om de effectiviteit van campagnes te bepalen en verbeteringen te implementeren.

  We werken in een jong en enthousiast team. Geen dag is bij ons hetzelfde!

  Verduurzaming is een belangrijk item in onze business, wat ook in onze online marketing verder mag worden uitgebouwd en uitgedragen.

 

Over Mavro International
Wij groeien elke dag. Zijn ambitieus en hebben de moed om buiten de gebaande paden te gaan. Wij doen de dingen anders. Dáárom kiezen onze klanten voor ons. We reinigen en beschermen objecten als rollend materieel, kunstwerken en street art. Wat we allemaal nog meer doen? Bovenal steken wij onze kop boven het maaiveld uit. Zijn echte ondernemers en blijven gedreven om voorop te lopen in onze markt.

 

Wat krijg je ervoor terug?

– Een goed arbeidsvoorwaardenpakket.

– Een heel leuk team aan collega’s, zowel op de online marketingafdeling als alle andere Mavro mensen!

– Volop ruimte om jezelf naar hartenlust verder te ontwikkelen. Op werkelijk allerlei vlakken binnen Offline en Online Marketing. You name it en we gaan ermee aan de slag! Je mag de breedte én de diepte in.

– Je krijgt een dynamische functie binnen ons groeiende marketingteam. Je krijgt veel ruimte om verantwoordelijkheid te pakken en jouw inbreng wordt meer dan gewaardeerd. Je kan er na overleg ook lekker mee aan de slag. Je bouwt mee aan een snelgroeiend bedrijf waarin kansen benutten absoluut voorop staat.

– Je krijgt in je pauzes de mogelijkheid om dé tafeltenniskoning of -koningin van kantoor te worden.

– Dagelijkse gezellige gezamenlijke lunches, elke week een VRIJMIBO en 4 feestelijke kwartaaluitjes per jaar.

 

Over jou:

  Je beschikt over een afgeronde opleiding richting Marketing.

  Je hebt bovengemiddelde interesse voor data en technologie.

  Je bent bekend met Google Ads, Analytics, Magento en WordPress.

  Je bent proactief, resultaatgericht en nieuwsgierig ingesteld.

  Je beschikt over analytisch denkvermogen.

  Je vindt het technische aspect van onlinemarketing ook heel leuk.

 

Wij lopen voorop in onze markt, dus dat verwachten we ook van jou binnen jouw vakgebied! Je volgt de ontwikkelingen op het vlak van web analytics, online advertising en content management. Je vindt het gaaf om het bedrijf iedere dag een stapje vooruit te brengen.

 

Enthousiast geworden? 

Leuk!! Laat het ons weten en reageer zsm met je motivatiebrief en CV. We nemen dan direct contact met je op!

 

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Vaste baan
Uren: 24-40 per week