SCHRIJF JE NU IN

TOGETHER WE MAKE CHEMISTRY WORK! ⚡

* opgeven voor meerdere trainingen? Vul per training een formulier in.
* minimaal aantal deelnemers voor doorgang: 10 personen.

Onze trainingen

NITORANGE TRAINING

Een frisse look & duurzame beschermlaag in één handeling. Maak tijdens de Nitorange training uitgebreid kennis met onze reeks renovatiecoatings. Een verzameling topkwaliteit beschermende kleur- en glansherstellende coatings voor niet-zuigende ondergronden. Hiermee zijn verweerde kozijnen en gevelbeplating verleden tijd.

Welke type coatings zijn er allemaal? En wanneer pas je welke toe en hoe? Voor al deze vragen en meer gebruiken we de ochtend. 

Na een inbegrepen lunch, zien we in de middag onze producten in actie tijdens het praktijkgedeelte. Zo zorgen we ervoor dat je niet alleen begrijpt hoe het moet, maar ook daadwerkelijk weet hoe het gedaan moet worden.

Vooraf meer weten over de producten? Op de pagina Nitorange lees je er alles over.

De workshop start om 10.00 uur en vindt plaats op het hoofdkantoor in Zaltbommel. Meer informatie ontvang je t.z.t per e-mail.

ANTI-GRAFFITI TRAINING

Graffiti, een veelvoorkomend probleem zijn. Voor jou (en je medewerkers) na het volgen van deze training niet meer. Want wij vertellen je alles over de hoe, wat en waarmee op het gebied van het verwijderen van graffiti én het beschermen ertegen. 

De ochtend gebruiken we voor kennisoverdracht. We behandelen de verschillende producten, ondergronden en technieken. En welke uitdagingen je vaak in het veld tegenkomt. Gooi je vragen gerust op tafel. Worden we samen wijzer van.

Na de lunch – die je van ons krijgt – is het tijd voor het praktijkgedeelte. Net zo belangrijk. Zo leveren we samen kwaliteit waar we trots op kunnen zijn.

Vooraf meer weten over de producten? Op de pagina Graffitiverwijderaars lees je er alles over.

De workshop start om 10.00 uur en vindt plaats op het hoofdkantoor in Zaltbommel. Meer informatie ontvang je t.z.t per e-mail.