Private label

Maatwerkoplossingen voor reinigings- en beschermingsproducten, specifiek ontwikkeld en geproduceerd voor jouw private label.

We denken mee

Haal impact in je bedrijf

Wil je je eigen private label lanceren? Bij Mavro Concepts brengen we jouw ideeën tot leven. Van eerste schets tot eindproduct, wij verzorgen het gehele traject.

"Mavro Concepts onderscheidt zich door een persoonlijke benadering die gericht is op een duurzaam, langjarig partnership."

Co Dammers 
Commercieel Technisch Adviseur

wil je een adviseur spreken?
Bel of mail

ONS PROCES

Wij begeleiden je bij het aanbieden van producten onder jouw eigen private label. In een aantal strategische stappen transformeren we jouw concept naar een eindproduct. Alles verloopt soepel en professioneel.

Kennismaking

Wij nemen de tijd om je wensen in kaart te brengen. Bezoek ons laboratorium om de mogelijkheden te verkennen en de ‘magie’ te ervaren.

Jouw uitdaging

Dankzij onze jarenlange ervaring in oppervlakverbetering kun je putten uit onze uitgebreide kennis en expertise. Heeft je concept maatwerk nodig? Wij ontwikkelen het in ons laboratorium en leveren samples, zodat je de kwaliteit zelf kunt ervaren.

Jouw unieke merk

De uitstraling van jouw private label is essentieel. Samen brengen we de unieke identiteit van je merk naar voren, van verpakking tot label.

Productie

Na de productontwikkeling start de productie. Onze efficiënte afvulmachines worden in werking gezet, altijd met strenge kwaliteitscontroles.

Levering

Jouw private label-producten zijn gereed en
worden zorgvuldig verpakt en verzonden. Bereid je voor op de levering waarmee je impact gaat maken.

Follow-up

Jouw producten zijn gearriveerd. Misschien hebben je klanten ze al in gebruik genomen. Wij maken graag tijd vrij voor een evaluatiegesprek.

Sparren over jouw ideeën?
De koffie staat klaar.

We realiseren het samen

Mavro Concepts biedt een totaaloplossing voor het realiseren van je private label-wensen. Wij nemen je het hele traject uit handen, zodat je je op je kernactiviteiten kunt concentreren.

Werkelijkheid maken van jouw idee?

Een kopje koffie doen we graag.

Afspraak aanvragen